aug 27
Vacature Boormeester Gesloten

Vacature boormeester gesloten front techniek

VACATURE BOORMEESTER GESLOTEN FRONT TECHNIEK

Als boormeester gesloten front techniek (microtunnel) voer je zelfstandig gesloten boringen uit. Je hebt algemene kennis over elektrische en hy draulische systemen om eventuele storingen op te lossen. De boormeester is verantwoordelijk voor het aansturen van de boorploeg en het uitvoeren van het boorplan. Tijdens de afwezigheid van de uitvoerder is de boor meester ook aanspreekpunt.

Wij bieden ook een leerwerkplek aan. Je wordt dan opgeleid in de praktijk. Ben je geïnteresseerd in de techniek en het uitvoeren van boringen dan is dit iets voor jou.

Wij vragen

Ervaring in een vergelijkbare functie met een MBO werk- en denkniveau. Verder ben je leergierig, ijverig, klantvriendelijk, flexibel en je vindt werken in teamverband leuk. Daarnaast heb je interesse in het vakgebied, een verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed plannen & organiseren. Mocht je geïnteresseerd zijn in een leerwerkplek, dan vragen wij interesse in de techniek en eventueel het volgen van een korte opleiding.

Wij bieden

Een full-time functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Bouw CAO. Gebr. Van Leeuwen Boringen is een gezond en onafhankelijk bedrijf met een helder platte organisatiestructuur. Wij zijn een groeiend bedrijf met een open cultuur waar je elkaar actief opzoekt. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Reageren

Stuur je motivatie en cv naar h.meijer@gvlboringen.com. Voor meer informatie of vragen over de functie kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.</b>. Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Bent u geïnteresseerd deze vacature of heeft u vragen?