aug 27

Vacature lead engineer

Vacature Lead Engineer

Als lead engineer geef je leiding aan ons engineeringsteam 6 man sterk. Je werkt daarnaast zelfstandig ontwerpen uit in samenspraak met het uitvoeringsteam. Bij ons krijg je alle ruimte om zelfstandig en innovatief aan de slag te gaan.

Wij bieden

Ervaring in een vergelijkbare functie, net als affiniteit hebben met sleufloze technieken. Je bent in het bezit van een afgeronde passende HBO/WO opleiding. Als je een goed organisatievermogen hebt, resultaatgericht werkt en behoorlijk stressbestendig bent, dan willen we heel graag een keer met je spreken over deze functie. Lees meer over de functie.

Wij vragen

Een full-time functie en een stevig salaris met daarbij horende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra CAO.  En als we elkaar hebben leren kennen en door willen samen, is een vaste aanstelling zeker mogelijk. Gebr. van Leeuwen Boringen is een gezond en onafhankelijk bedrijf dat plat georganiseerd is. Wij groeien en zijn op zoek naar een vakman/vrouw die zich thuis voelt in een open cultuur waar je elkaar actief opzoekt. Als dat past in jouw ontwikkeling en je jezelf hierin thuis kunt voelen, lees dan zeker door.

Reageren

Stuur je motivatie en cv naar vacature@gvlboringen.com. Voor meer informatie of vragen over de functie kunt u per mail of telefonisch contact met de heer Henk Meijer opnemen.

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Bent u geïnteresseerd deze vacature of heeft u vragen?